dijous, 10 d’octubre de 2013

"Y NOS DIERON POR MUERTOS"... PRESENTAT
AQUEST VESPRE, A LA SEU DE LA MANIGUA
(Seu Social de la GPE Manigua; Carrer Rosselló de Barcelona: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social de la GPE Manigua al carrer Roselló de la capital de Catalunya, l’acte de presentació del darrer llibre publicat per l’editorial “La Grada” que porta per títol “Y nos dieron por muertos” de Jorge Larena.

L’acte s’ha iniciat uns minuts per sobre de les 20:00 hores i ha sigut el President de la GPE Manigua, Dani Bosch, qui ha fet la introducció donant la benvinguda als tres  ponents. Aquests han sigut Jorge Larena, -com a autor de l’obra- , Josep Sánchez –director del períodic “La Grada”- i l’actor perico Carles Canut, columnista tant de la Grada com al igual que Larena, també del extint Blanc i Blau.

En representació del RCD Espanyol, hem comptat amb la presència del conseller Jordi Puyaltó. També han assistit socis pericos i membres d’altres penyes del nostre club. Després d’expressar el seu punt de vista els tres coneguts protagonistes, ha hagut el torn d’intervencions dels membres del públic formulant preguntes als ponents. L’acte ha finalitzat amb la signatura de llibres per part de l’autor de l’obra.  


S E N T I M E N T P E R I C O . C O M